Dominanta stomatološka ordinacija Obrenovac
Naš tim čine tri doktora stomatologije, jedna stomatološka sestra i grupa spoljnih stručnih saradnika. Verujemo da je timski rad ključan za pružanje individualno najboljeg rezultata svakom pacijentu.

Naša snaga leži u specijalizaciji svakog člana tima u oblasti u kojoj se najbolje snalazi, uz podršku iskustva dugog preko 30 godina i stalnog unapređenja kvaliteta naših usluga.
Pristupamo svakom pacijentu s posebnom pažnjom, obezbeđujući tačno ono što je neophodno - ni više, ni manje.
Istorijat
Naša ordinacija je otvorena 1. oktobra 2003. godine s jasnim ciljevima koji su nas vodili do danas: pružiti vrhunsku negu i pažnju oralnom zdravlju svakog našeg pacijenta. Uvođenjem savremenih trendova u stomatologiji, kontinuirana ulaganja u znanje i opremu, kao i uverenje da niko ne može sve da radi podjednako dobro, oblikovali su naš tim i privukli spoljne saradnike. Svi zajedno, svojim znanjem, iskustvom i veštinama doprinosimo da pružimo najbolje moguće usluge svakom pacijentu.

Naš tim

Dr Snežana Drakulić Denić
Specijalista oralne hirurgije
Dr. Snežana Drakulić Denić, specijalist oralne hirurgije i osnivačica naše ordinacije, ima više od 30 godina iskustva u ovoj oblasti. Njeno duboko znanje, inovativne ideje i posvećenost kontinuiranom obrazovanju oblikovali su visoke standarde naše prakse. Diplomirala je 1994. godine, a stekla je specijalizaciju 2001. godine. Njena strast prema usavršavanju i uvođenju najnovijih tehnologija u svakodnevnu praksu doprinela je tome da naša ordinacija bude lider u oblasti oralne hirurgije.
Dr Natalija Radovanović
Doktor stomatologije
Kao doktor stomatologije, Dr Natalija Radovanović, koja je svoju diplomu stekla 2020. godine, brzo se istakla svojim odgovornim, brižnim i predanim pristupom prema pacijentima. Njeno sveobuhvatno razumevanje stomatoloških potreba, uz stalnu težnju ka profesionalnom razvoju, čini je dragocenim članom našeg tima koji pacijenti visoko cene.
Olivera Zeković
Stomatološka sestra
Olivera Zeković, kao stomatološka sestra i jedna od stubova naše ordinacije od njenog osnivanja, predstavlja srce tima. Njena uloga prevazilazi tradicionalne zadatke - ona je prva osoba s kojom pacijenti stupaju u kontakt, a njen topao osmeh i umirujući glas odmah pružaju osećaj dobrodošlice i sigurnosti.
Dr Aleksandra Čanić
Doktor stomatologije
Dr Aleksandra Čanić, doktor stomatologije od 2015 godine, ističe se svojim iskustvom, pouzdanošću i kreativnošću u pristupu svakom aspektu dentalne medicine. Njena posvećenost detaljima u stvaranju harmoničnog osmeha, čine je važnim delom tima, koji kroz estetske intervencije donosi novu dimenziju lepote i samopouzdanja pancijentima.
Dr Katarina Savić
spec. oralne hirurgije
Dr Katarina Savić, specijalista oralne hirurgije, diplomirala je 1992. godine, a svoju specijalizaciju je uspešno završila 2001. godine. Kao druga generacija stomatologa u svojoj porodici, Katarina donosi sa sobom bogato iskustvo koje se proteže preko 30 godina. Njena stručnost i iskustvo pružaju osećaj sigurnosti pacijentima za svaki hirurški zahvat.
Dr Snežana Vukašinović
dr.spec. stomatološke protetike
Dr Snežana Vukašinović, diplomirala je 2009. godine, a već od 2016. specijalizirana je u oblasti protetike.Od samog početka je deo naše porodice. Ambiciozna, vredna i posvećena svakom pacijentu, Snežana neumorno prati i usavršava se u svakom delu svoje struke. Njen talenat da rešava i najteže slučajeve čini je pravim asom u našem timu.
Dominanta: vaša stomatološka destinacija
Naša ordinacija Dominanta nudi vrhunsku stomatološku negu koja kombinuje najsavremenije tehnologije sa pažljivom i brižnom uslugom, osiguravajući da svaki pacijent dobije personalizovan tretman koji odražava našu posvećenost njihovom oralnom zdravlju i zadovoljstvu.
Zakazivanje pregleda